Trouwfotografie

Jullie lovestory, verteld met beelden.

Dat is wat we doen…waar we voor staan & waar we voor gaan! Het is onze missie om op jullie trouwdag voortdurend op zoek te gaan naar bijzondere momenten, deze vast te leggen en jullie te volgen in het schrijven van het verhaal van jullie trouwdag!

Maar behalve momenten, zijn we ook altijd op zoek naar bijzonder licht en creatieve composities, vaak vanuit onverwachte gezichtspunten.

Bruidsfotograaf & trouwfotograaf Noord-Holland

Echte mensen, echte emoties, alles vastgelegd zoals het was. Een foto die niet is geregisseerd met een gemaakte lach, maar de emoties zoals ze voorbijkomen. Van een brede lach met veel geluid tot stille tranen van geluk. Het verhaal van de dag, 100% zoals jullie de bruiloft vierden…

Passie voor bruidsfotografie

Het is ons om het even of jullie bruiloft groots gevierd zal worden of klein en ingetogen. Ongeacht de locatie, met welke weersomstandigheden dan ook, voor ons maakt het niet uit. Het met elkaar vieren van de liefde, met de belangrijkste mensen uit jullie leven, en dát vastleggen, daar gaat het om. We zorgen ervoor dat jullie de bruiloft steeds kunnen herbeleven bij het kijken naar de bruidsreportage.

Liefde om bruiloften te fotograferen

Een baan die niet voelt als werk. We kunnen ons het moment waarop we ontdekten dat we hiervoor gemaakt zijn nog goed herinneren. Wat begon als een spannend avontuur is uitgegroeid tot een deel van ons. Het draait allemaal om verbinding, tussen jullie maar ook tussen ons en alle gasten. We zien het als een eer om bruidsreportages te maken en het verhaal te vertellen van de liefde. It’s in our DNA!

Een extra zintuig

Door onze ervaring hebben we een extra zintuig ontwikkeld. We zien, horen en voelen ieder moment, soms al voordat het plaatsvindt. De samenwerking die wij als 2 bruidsfotografen hebben komt perfect samen en leggen de momenten op een spontane en creatieve manier vast. Wat er ook gebeurt: grappige momenten, emotionele gebeurtenissen, liefdevolle woorden die worden gesproken of de manier waarop kinderen een ring brengen… wij zijn er klaar voor.

marylafossen.nl

Bruidsfotograaf, trouwfotograaf Alkmaar
Louis Couperusstraat 147
1822 LG Alkmaar, Noord-Holland
Telefoon 1: 06 54 340 764
Telefoon 2: 06 14 386 809