Trouwalbums

Het prachtige verhaal van jullie trouwdag wordt pas echt goed verteld in een geweldig trouwalbum. Een bruidsalbum van hoge kwaliteit gaat een leven mee zodat je ook na een lange tijd de emoties van de bruiloft kunt herbeleven. De albums die wij verzorgen zijn handgemaakt en kunnen worden uitgevoerd in allerlei materialen en formaten. De bladen zijn extra dik en stevig, het boek ligt volledig vlak als hem opent.
Vanzelfsprekend kan er op het boek een persoonlijk logo en namen worden geplaatst, uitgevoerd in verschillende technieken. Als extra mogelijk kunnen we trouwalbums maken voor ouders zodat ook zij nog lang kunnen genieten van jullie bruiloft.

De mooiste trouwfoto's verdienen
een mooi handgemaakt bruidsalbum!

De trouwfoto's van jullie bruiloft kunnen natuurlijk goed bekeken worden op een computer, een tablet of op een telefoon. Voor de allemooiste foto's van de dag maken we echter altijd een custom made trouwalbum, dan komen ze nog meer tot hun recht. Een luxe trouwalbum kun je heel gemakkelijk een plekje geven in de kast zodat je 'm altijd kunt pakken om het gevoel van de trouwdag nog een keer te beleven. Vaak maken we ook speciaal voor ouders een mini album. Die mini albums zijn hetzelfde maar in een kleinere maat.

Bij bruiloften vanaf 6 uur leveren we een mooi linnen trouwalbum. De maat van dat album is 20cm x 20cm en bevat 20 pagina's (10 spreads). Je kunt het album tegen een meerprijs groter bestellen en met meer pagina's. Tevens kun je andere materialen kiezen, verschillende stempels gebruiken voor teksten en eventueel luxe bewaardozen bestellen. Jullie exacte wensen bespreken we achteraf. We hebben een informatiebrochure waar je alle materialen en moglijkheden op een rij hebt zodat kiezen een stuk overzichterlijker is.

We vragen jullie om voor de samenstelling van het boek een selectie te maken uit jullie trouwfoto's. Als jullie daar zelf niet zo gemakkelijk uitkomen dan kunnen wij dit ook verzorgen. Met die selectie stellen wij dan een album samen en versturen we een digitale layout. Vervolgens vragen we jullie om feedback die wij dan in een correctie ronde verwerken.

Als het ontwerp door jullie is goedgekeurd dan gaan we het album bestellen bij de leverancier. Hier hoeven jullie verder niets voor te doen. Het hangt een beetje af van de periode in het jaar maar de levertijd is gemiddeld tussen 3 en 4 weken na de aanvraag. Om zeker van de kwaliteit te zijn laten we het album bij ons thuis leveren. We checken of alles goed is en of de kwaliteit voldoet aan onze hoge eisen. Zodra alles in orde is, sturen wij jullie het album toe.

Je zult begrijpen dat de exacte prijs van de albums afhangt van jullie persoonlijke wensen. Het formaat, de gebruikte materialen, met of zonder een bewaardoos, hoeveel pagina's en eventuele extra opties. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van de trouwalbums,zijn jullie zijn welkom om bij ons langs te komen. Je kunt dan zelf zien en voelen wat de kwaliteit is.

Terug naar boven

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag?
Neem dan gerust contact met ons op.
Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

marylafossen.nl

Bruidsfotograaf, trouwfotograaf Alkmaar
Louis Couperusstraat 147
1822 LG Alkmaar, Noord-Holland
Telefoon 1: 06 54 340 764
Telefoon 2: 06 14 386 809

footlogo