Bruidsreportage Verona, Italië –

Sparici Landini

Dian & Kyara

Bruidsreportage Verona, Italië

Sparici Landini

Dian & Kyara

Trouwfotograaf Verona, Italië | Bruidsfotograaf Verona, Italië

Bruidsreportage Sparici Landini

Bruidsreportage Sparici Landini

We kregen een vraag of we zin hadden in een Italiaanse bruiloft in het mooie Verona op een prachtig landgoed. Nou zijn we nogal Italië fans, maar we moesten wel even passen en meten om de agenda rond te krijgen. Tijdens de kennismaking was het al vrij snel duidelijk dat we dit vanzelfsprekend gingen doen, het klikte direct bij binnenkomst.

Ons gesprek ging over het mooie Italië, de mensen, het eten en drinken, de cultuur en natuurlijk over de manier waarop wij bruiloften vastleggen. De knoop werd direct doorgehakt en we zijn afgereisd. De dag voor de bruiloft zijn we ontzettend fijn ontvangen door Dian en Kyara en alle gasten. Het voelde voor ons als thuiskomen bij vrienden die we al een leven lang kennen. De eerste dag was direct gezellig met gekke spelletjes, allerlei leuke opdrachten en natuurlijk een pizza party de avond vooraf. Op de trouwdag zelf was iedereen betrokken bij het opbouwen van de locatie en werden er mooie momenten gedeeld tijdens een gezamenlijk ontbijt. De dag was een sprookje, álles klopte. Alle emoties zijn voorbij gekomen, een traan  en een lach, de verhalen zullen ons altijd bijblijven. Dian en Kyara, bedankt voor deze onvergetelijke dag, we zien elkaar snel weer onder het genot van mooie Italiaanse wijn en lekker zelfgemaakte verse pasta. Ciao bella e bello!

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Contact opnemen | Trouwfotograaf Verona, Italië

Het is heel erg belangrijk dat we onderling een goeie klik hebben. Dan weet je zeker dat wij de bruidsfotograaf in Verona, Italië zijn die jullie bruiloft perfect kan vastleggen. We nodigen onze bruidsparen daarom graag uit om persoonlijk kennis te maken en alles over jullie dag en jullie plannen te horen. Wij laten graag zien wie wij zijn en wat je kunt verwachten van een bruidsreportage in Verona, Italië. Neem contact op met bruidsfotograaf Verona, Italië.

Maryla Fossen | Bruidsfotograaf Verona, Italië

Onze kijk op bruidsfotografie in Verona, Italië is eigenlijk vrij eenvoudig. We vertellen het verhaal van jullie bruiloft door middel van beeld. Dat maakt ons fotograaf en storyteller tegelijk. Trouwreportages zijn super uitdagend en bieden de kans om creatief en met een andere blik te bekijken. De emoties die jullie en jullie gasten beleven is waar het over gaat. Het plezier en de ontroering, een lach en soms een traan. Daarom zijn we de trouwfotograaf Verona, Italië.

Portfolio | Bruidsfotograaf Verona, Italië

Het is onze missie om de dag van begin tot eind zodanig vast te leggen dat je die emoties kunt herbeleven als je de foto’s later terugziet. Niet alleen één maand na de bruiloft maar ook over 30 jaar. We doen dit met een enorme passie en toewijding en zien iedere trouwreportage als een kans om het beste uit onszelf te halen. We vinden het iedere keer bijzonder om alle liefdevolle momenten van de bruiloften steeds opnieuw te beleven. Bekijk de foto’s trouwfotograaf Verona, Italië.

marylafossen.nl

Bruidsfotograaf, trouwfotograaf Alkmaar
Louis Couperusstraat 147
1822 LG Alkmaar, Noord-Holland
Telefoon 1: 06 54 340 764
Telefoon 2: 06 14 386 809