Bruidsreportage Purmerend –

Villa Clementine

Lucy & Marco

Bruidsreportage Purmerend

Villa Clementine

Lucy & Marco

Trouwfotograaf Purmerend | Bruidsfotograaf Purmerend

Bruidsreportage Villa Clementine

Bruidsreportage Villa Clementine

We kregen contact met Lucy & Marco via een weddingplanner. Dit heerlijke stel woont in Australië, Marco is Nederlands en Lucy is Engelse. Het eerste gesprek ging via Zoom, even heen en weer vliegen was op dat moment net even iets te gek. 🙂

Door het beeldscherm heen voelden we direct de energie en de liefde tussen deze twee. De match was voor ons snel duidelijk en we hebben elkaar later in “real life” nog een keer gesproken, dit keer met een goed glas wijn. De trouwdag van Lucy & Marco vond plaats in Purmerend bij Villa Clementine. Deze prachtige trouwlocatie biedt alles wat je van een locatie zou willen! Alles was prachtig verzorgd en gestlyled door Floral Dreams. Een decor voor een bruiloft als uit een sprookje! De Engelse/Nederlandse groep was zo betrokken en warm, een bruiloft om nooit meer te vergeten. Guys, thanks for a Great wedding, lot’s of Love & Happiness

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Contact opnemen | Trouwfotograaf Purmerend

Het is heel erg belangrijk dat we onderling een goeie klik hebben. Dan weet je zeker dat wij de bruidsfotograaf in Purmerend zijn die jullie bruiloft perfect kan vastleggen. We nodigen onze bruidsparen daarom graag uit om persoonlijk kennis te maken en alles over jullie dag en jullie plannen te horen. Wij laten graag zien wie wij zijn en wat je kunt verwachten van een bruidsreportage in Purmerend. Neem contact op met bruidsfotograaf Purmerend.

Maryla Fossen | Bruidsfotograaf Purmerend

Onze kijk op bruidsfotografie in Purmerend is eigenlijk vrij eenvoudig. We vertellen het verhaal van jullie bruiloft door middel van beeld. Dat maakt ons fotograaf en storyteller tegelijk. Trouwreportages zijn super uitdagend en bieden de kans om creatief en met een andere blik te bekijken. De emoties die jullie en jullie gasten beleven is waar het over gaat. Het plezier en de ontroering, een lach en soms een traan. Daarom zijn we de trouwfotograaf Purmerend.

Portfolio | Bruidsfotograaf Purmerend

Het is onze missie om de dag van begin tot eind zodanig vast te leggen dat je die emoties kunt herbeleven als je de foto’s later terugziet. Niet alleen één maand na de bruiloft maar ook over 30 jaar. We doen dit met een enorme passie en toewijding en zien iedere trouwreportage als een kans om het beste uit onszelf te halen. We vinden het iedere keer bijzonder om alle liefdevolle momenten van de bruiloften steeds opnieuw te beleven. Bekijk de foto’s trouwfotograaf Purmerend.

marylafossen.nl

Bruidsfotograaf, trouwfotograaf Alkmaar
Louis Couperusstraat 147
1822 LG Alkmaar, Noord-Holland
Telefoon 1: 06 54 340 764
Telefoon 2: 06 14 386 809