Bruidsreportage Overveen –

Orangerie Elswout

Rob & Bo

Bruidsreportage Overveen

Orangerie Elswout

Rob & Bo

Trouwfotograaf Overveen | Bruidsfotograaf Overveen

Bruidsreportage Orangerie Elswout

Bruidsreportage Orangerie Elswout

Het kennismakingsgesprek was vanaf de eerste minuut gezellig! De plannen om te trouwen bij Orangerie Elswout in Overveen passen heel goed bij ons, Elswout is voor ons thuiskomen. De locatie is veelzijdig en ligt in een schitterende bosrijke omgeving waar je heel veel kanten op kunt.

Rob en Bo were “getting ready” bij B&B Elswouthoek, een monumentale B&B in het bos op buitenplaats Elswout. De ontmoeting samen bij de fontein in de tuin bij de B&B was een prachtig privé moment met mooie emoties. We zijn samen naar de Orangerie gegaan waar we een super gezellige coupleshoot hebben gedaan (met heel veel lol). In Mei staat alles daar vol in bloei. De ceremonie vond plaats in de Bloemenzaal bij de Orangerie, een prachtige setting om een ceremonie te vieren, bij ieder weertype. Het was zo prachtig om getuige te mogen zijn van de emoties die iedereen met elkaar deelde, een dag die we nooit zullen vergeten. Van de ceremonie rolden we in het felicitatie- en borrelmoment, supergezellig! Zoals we dat inmiddels bij de Orangerie gewend zijn, volgde een perfect verzorgd diner met mooie speeches. Daarna gezellig taart en afsluitend een spetterend feest, compleet met een Frans lied, gezongen door opa als één van de hoogtepunten. Rob & Bo, thanks, een huwelijk zoals je die wil vieren! Veel liefde en geluk!

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.
Dit zeggen Rob & Bo
Op aanraden van onze trouwlocatie contact met Marcel en Maryla opgenomen en een eerste kennismaking gehad. Deze was super en het klikte meteen. Op onze trouwdag was veel regen voorspelt, daar anticipeerde ze perfect op. Ze stelde ons op ons gemak, brachten veel gezelligheid mee. Het leek net of ze zelf te gast waren op onze bruiloft waardoor ze de meest spontane en relaxte foto’s van ons en de genodigden hebben kunnen maken. We zijn erg blij met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Marcel en Maryla ten zeerste aanbevelen!
Werkelijk 2 top fotografen!

Contact opnemen | Trouwfotograaf Overveen

Het is heel erg belangrijk dat we onderling een goeie klik hebben. Dan weet je zeker dat wij de bruidsfotograaf in Overveen zijn die jullie bruiloft perfect kan vastleggen. We nodigen onze bruidsparen daarom graag uit om persoonlijk kennis te maken en alles over jullie dag en jullie plannen te horen. Wij laten graag zien wie wij zijn en wat je kunt verwachten van een bruidsreportage in Overveen. Neem contact op met bruidsfotograaf Overveen.

Maryla Fossen | Bruidsfotograaf Overveen

Onze kijk op bruidsfotografie in Overveen is eigenlijk vrij eenvoudig. We vertellen het verhaal van jullie bruiloft door middel van beeld. Dat maakt ons fotograaf en storyteller tegelijk. Trouwreportages zijn super uitdagend en bieden de kans om creatief en met een andere blik te bekijken. De emoties die jullie en jullie gasten beleven is waar het over gaat. Het plezier en de ontroering, een lach en soms een traan. Daarom zijn we de trouwfotograaf Overveen.

Portfolio | Bruidsfotograaf Overveen

Het is onze missie om de dag van begin tot eind zodanig vast te leggen dat je die emoties kunt herbeleven als je de foto’s later terugziet. Niet alleen één maand na de bruiloft maar ook over 30 jaar. We doen dit met een enorme passie en toewijding en zien iedere trouwreportage als een kans om het beste uit onszelf te halen. We vinden het iedere keer bijzonder om alle liefdevolle momenten van de bruiloften steeds opnieuw te beleven. Bekijk de foto’s trouwfotograaf Overveen.

marylafossen.nl

Bruidsfotograaf, trouwfotograaf Alkmaar
Louis Couperusstraat 147
1822 LG Alkmaar, Noord-Holland
Telefoon 1: 06 54 340 764
Telefoon 2: 06 14 386 809