Marcel & Maryla

Hallo! We zijn Maryla & Marcel Fossen. Leuk om kort kennis te maken! Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een reis in Egypte. Daar hebben we onze wederzijdse passie ontdekt voor reizen, fotografie en elkaar. Tijdens deze reis is onze fascinatie voor licht en liefde ontstaan. We droomden van nieuwe en spannende manieren om de wereld (en de verhalen) te zien door de zoeker van onze camera’s. Op onze bijzondere reizen naar vele inspirerende plekken op de wereld, hebben we onszelf vaardigheden aangeleerd met betrekking tot het documenteren van licht en avonturen. Dat, in combinatie met de ‘journalistieke’ manier van werken, is feitelijk de basis van onze unieke manier van bruidsfotografie.

Marcel & Maryla

Hallo! Wij zijn Maryla & Marcel Fossen. Leuk om kort kennis te maken! Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een reis in Egypte. Daar hebben we onze wederzijdse passie ontdekt voor reizen, fotografie en elkaar. Tijdens die reis is onze fascinatie voor licht en liefde onstaan. We droomden van nieuwe en spannende manieren om de wereld (en de verhalen) te zien door de zoeker van onze camera’s. Tijdens onze reizen die we samen hebben gemaakt naar diverse plekken op de wereld, hebben vaardigheden aangeleerd met betrekking tot het documeren van licht en avonturen. Dat, in combinatie met de ‘journalistieke’ manier van werken is feitelijk de basis van wie wij nu zijn als bruidsfotografen.
Bruidsfotograaf Alkmaar

Marcel & Maryla

Gepassioneerde bruidsfotografen

Hallo! Wij zijn Maryla & Marcel Fossen. Leuk om kort kennis te maken! Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een reis in Egypte. Daar hebben we onze wederzijdse passie ontdekt voor reizen, fotografie en elkaar.

Tijdens die reis is onze fascinatie voor licht en liefde onstaan. We droomden van nieuwe en spannende manieren om de wereld (en de verhalen) te zien door de zoeker van onze camera’s. Tijdens onze reizen die we samen hebben gemaakt naar diverse plekken op de wereld, hebben vaardigheden aangeleerd met betrekking tot het documeren van licht en avonturen. Dat, in combinatie met de ‘journalistieke’ manier van werken is feitelijk de basis van wie wij nu zijn als bruidsfotografen.

Bruidsfotograaf Noord-Holland

– 2 gepassioneerde trouwfotografen –

Onze kijk op bruidsfotografie is eigenlijk vrij eenvoudig. We vertellen het verhaal van jullie bruiloft door middel van beeld. Dat maakt ons fotograaf en storyteller tegelijk. Trouwreportages hoeven niet veilig en saai te zijn, maar bieden juist de kans om creatief en met een andere blik te kijken. De emoties die jullie en jullie gasten beleven is waar het over gaat. Het plezier en de ontroering, een lach en soms een traan.

We zien het als onze missie om de dag van begin tot eind zodanig vast te leggen dat jullie die emoties kunnen herbeleven als jullie de foto’s later terugzien. Niet alleen één maand na de bruiloft maar ook over 30 jaar. We doen dat met een enorme passie en toewijding en zien iedere trouwreportage als een kans om het beste uit onszelf te halen en alle unieke momenten te vangen.

Tijdens ons werk dragen wij zorg voor compositie, het mooiste licht en de meest ontroerende momenten. Het enige wat jullie hoeven te doen is plezier maken en genieten van elkaar. Wij leggen jullie dag op magische wijze vast.

We kijken ernaar uit om kennis met jullie te maken!

Voorbeelden van Bruidsreportages

Zijn jullie benieuwd naar nóg meer voorbeelden van inspirerende bruiloften en onze journalistieke benadering? Bekijk dan onze uitgebreide portfolio of maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Video-impressies van trouwfotografie uit Noord Holland

Zin in een gave impressie van de afgelopen jaren bruidsfotografie uit Noord-Holland? We maken ieder jaar een video met “the best of” op een lekkere beat. Gaan jullie trouwen en willen jullie ook in onze nieuwe video voorbijkomen?

Kom dan gezellig langs om kennis te maken
en alles te vertellen over jullie trouwplannen!

The best of 2022

Het beste van 2022! Het is inmiddels een soort van traditie, een prachtig overzicht van ons afgelopen bruiloften jaar! En wat een jaar! Geen beperkingen, bruiloften als vanouds, de liefde gevierd zoals dat gewoon hoort. We hebben intens genoten van alle liefdevolle, gezellige, gekke, emotionele, energieke en vooral toffe bruiloften. Aan alle bruidsparen, bedankt! We wensen jullie heel veel liefde en geluk! Voor iedereen die in 2023 gaat trouwen, Let’s go, share the love! We zien elkaar in 2023!

The best of 2021

2022 is begonnen, het nieuwe jaar een feit! We kijken terug op 2021 met een geweldig gevoel! In deze gekke tijd was de liefde misschien nog wel intenser dan ooit. Veel bruiloften uit 2020 schoven door, 2021 gaat voor ons de boeken in als bijzonder jaar. We willen alle bruidsparen bedanken voor de mooie momenten, de passie en de fun, het bijft bijzonder om dit werk te mogen doen. Voor alle aankomende bruidsparen, bekijk onze compilatie van het afgelopen jaar en laat je inspireren! Tot snel!

The best of 2019

Een laatste vuurwerk-knal en 2020 is begonnen! We kijken weer terug op een fantastisch trouwjaar in 2019 met geweldige bruidsparen. We hebben genoten van prachtige bruiloften in binnen- en buitenland, we hebben zin om dit jaar weer toffe bruidsreportages toe te voegen! Keer op keer genieten we van de mooie momenten, de lach en de traan van bruidsparen en gasten! Als dank voor het afgelopen jaar en ter inspiratie voor het komende jaar, hebben we een selectie gemaakt en er vette muziek onder gezet. Bekijk “The Best of 2019”, we gaan weer los in 2020!

Terug naar boven

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag?
Neem dan gerust contact met ons op.
Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

marylafossen.nl

Bruidsfotograaf, trouwfotograaf Alkmaar
Louis Couperusstraat 147
1822 LG Alkmaar, Noord-Holland
Telefoon 1: 06 54 340 764
Telefoon 2: 06 14 386 809