Bruidsfotograaf Haarlem

Gaan jullie trouwen in Haarlem en zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in de omgeving van Haarlem? Het zoeken naar een bruidsfotograaf of in ons geval 2 bruidsfotografen een hele opgave kan zijn. De klik die je nodig hebt is immers van groot belang, je trouwt maar één keer. Voor ons als trouwfotograaf werkt dat precies zo; wij zijn ook op zoek naar de allerleukste bruidsparen waar we keer op keer kunnen laten zien hoe geïnspireerd wij raken en hoe wij jullie bruidsreportage vastleggen. Wij zijn als bruidsfotograaf Haarlem niet alleen erg ervaren in Haarlem maar ook in veel andere plaatsen in Nederland en daarbuiten.

Trouwen in Haarlem

In de omgeving van Haarlem zijn er prachtige gelegenheden om jullie bruiloft te vieren en om trouwfoto’s te maken. Bekende plekken in Haarlem zijn o.a. Het Oude Slot Heemstede, Landgoed Duin & Kruidberg, Orangerie Elswout, Villa Westend, Landgoed Groenendaal, Restaurant Gestrand of Papa's Beach House. Wij zijn als bruidsfotograaf in Haarlem bekend met de meeste plaatsen maar zijn altijd wel op zoek naar nieuwe locaties. We kennen daarom ook mooie plekken voor de loveshoot, rondom Haarlem kun je denken aan een bosrijke omgeving, in parken, aan het water of in de stad voor de bruidsreportage.

Wij als bruidsfotograaf Haarlem zorgen ervoor dat je door je trouwfoto’s nog jaren kunt nagenieten van die unieke dag. Bruidsreportages in Haarlem die nét even anders zijn dan andere. Met creatieve beelden en leuke ideeën. Trendy, stijlvol en met oog voor detail. Indringende, prachtige bruidsfoto’s van alle spontane en emotionele momenten die jullie beleven, precies op de manier die bij jullie past. Professioneel gemaakt en nabewerkt.

Trouwfotograaf in Haarlem

 • Méér dan 200 bruiloften ervaring
 • Diverse trouwfoto awards
 • Beschikbaar in Nederland en daarbuiten
 • Altijd 2 fotografen voor de bruidreportage
 • Bruidsreportages vanaf €1.999,-

Bruidsfotografie gallery Haarlem

We hebben de afgelopen trouwseizoenen verschillende bruidloften vastgelegd in Haarlem of in de omgeving van Haarlem. We hebben een mooie selectie gemaakt en een gallery samengesteld. Laat je inspireren en bekijk de foto’s.

Willen jullie meer weten over ons als bruidsfotograaf? Neem dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek. We horen graag alles over jullie trouwplannen en vertellen alles over ons en hoe wij werken als bruidsfotograaf uit Alkmaar.

Stories of Love

Het verhaal van jullie bruiloft

Als jullie een bruidsfotograaf in Haarlem zoeken die de emoties van de bruiloft goed kan vastleggen, dan zijn jullie aan het juiste adres. Onze bruidsfotografie vertelt het verhaal van jullie en de gasten op een journalistieke manier.

Ons doel is om je het gevoel van de dag te laten herbeleven als je de trouwfoto’s gaat bekijken. Niet alleen 6 maanden na het huwelijk maar ook nog over 30 of 40  jaar. We zijn alert en zijn op zoek naar indringende, prachtige foto’s van alle spontane en emotionele momenten die jullie beleven, precies op de manier die bij jullie past.

Stel een vraag of check onze beschikbaarheid

  Dit zeggen onze bruidsparen
  • Werkelijk 2 top fotografen!

   Op aanraden van onze trouwlocatie contact met Marcel en Maryla opgenomen en een eerste kennismaking gehad. Deze was super en het klikte meteen. Op onze trouwdag was veel regen voorspelt, daar anticipeerden ze perfect op. Ze stelden ons op ons gemak, brachten veel gezelligheid mee. Het leek net of ze zelf te gast waren op onze bruiloft waardoor ze de meest spontane en relaxte foto’s van ons en de genodigden hebben kunnen maken. We zijn erg blij met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Marcel en Maryla ten zeerste aanbevelen!

   Rob & Bo

  • wholeheartedly recommended!

   Maryla and Marcel captured the moments of our wedding ceremony, wedding reception and did a wonderful outdoor session. Since we had never taken part in a photo session before, we were a little worried about how it would all look like and whether we would behave naturally. It turned out that we were worrying completely unnecessarily. Maryla and Marcel created a fantastic atmosphere, which made us feel relaxed. They had a very good contact with the guests, we even had the impression that they were one of them. At the same time when they were taking pictures they were practically invisible. In addition, they had a lot of ideas for interesting shots and were also willing to implement our requests and ideas. A great advantage is that they photograph together, each from a different shot, each with different ideas, so they complement each other. After the wedding, we not only received great photos that will help memorize these important moments, but also access to a photo gallery with selected photos to share with our guests. We wholeheartedly recommend Maryla & Marcel for photo sessions. We are sure that their professionalism and ability to create a pleasant, joyful and warm atmosphere during the session will appeal to everyone.

   Anna & Monica

  • Een absolute aanrader!

   Onze trouwdag was de mooiste en de meest bijzondere dag van ons leven. Een dag vol emoties en speciale momenten en we zouden niets liever willen dan de dag nog een keer helemaal beleven. En dat is precies waar Maryla Fossen bruidsfotografie ons zo blij mee maakte. Als we de foto’s terugkijken dan beleven we de dag weer een beetje opnieuw. Marcel en Maryla weten emoties geweldig vast te leggen en maken beelden waar je echt heel enthousiast van wordt. Ze hebben al onze verwachtingen meer dan waargemaakt en ik raad hen aan iedereen aan.

   Rebecca & Friso

  • Ontzettend genoten!

   Marcel en Maryla hebben niet alleen onze bruiloft gefotografeerd, maar er ook echt iets aan toegevoegd. Dankzij hen hebben we onze bruiloft stressvrij beleefd en hebben we ontzettend genoten van de shoot. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk voor zowel het bruidspaar als de gasten en ze bieden ook nog een helpende hand aan de ceremoniemeesters. We zijn blij met onze ervaring met Marcel en Maryla en de foto’s zijn prachtig. Bedankt!

   Roel & Leonie

  • Stunning photo’s

   Thank you Marcel and Maryla for making the most amazing photos of our wedding! You captured the atmosphere perfectly and it was great having you there all day. We have received an incredibly beautiful weddingalbum in which our day is recorded from different angles (advantage of 2 photographers). Beautiful photos of the ceremony, bridal shoot and the party. It is always a great joy to look at the photos. Thank you so much!

   Jess & Jeroen

  • 2 gepassioneerde mensen

   Maryla en Marcel hebben onze trouwdag prachtig vastgelegd, met originele foto’s waarin de emoties van de dag goed terugkomen. Vanaf het moment dat ze binnenliepen tot aan het einde van de avond waren Maryla en Marcel erg relaxed en flexibel, constant bereid mee te denken en erg leuk in de omgang met onze gasten. Hun houding zorgde er voor dat wij tijdens het maken van de officiële foto’s erg op ons gemak waren. De bruidsshoot was daardoor een erg leuke ervaring. Wil je twee gepassioneerde mensen die er alles aan doen om jouw dag zo mooi mogelijk vast te leggen – en daarbij ook nog wat humor en gezelligheid toevoegen – dan zit je bij Maryla en Marcel zeker goed.

   Wout & Nicole

  • Oog voor detail

   Maryla en Marcel zijn niet alleen goede fotografen, maar ook hele gezellige en enthousiaste mensen. Ze stellen je direct op je gemak. Marcel zorgt er met zijn humor voor dat het ijs snel gebroken is en de eventuele spanning eraf is. Dit zorgt voor ontspannen foto’s. Doordat je op je gemak bent en vooral met elkaar bezig bent heb je helemaal niet het gevoel dat je met een shoot bezig bent. Wij hebben prachtige spontane foto’s, omdat ze precies die momenten er goed uit weten te pikken. Ze hebben oog voor detail en hierdoor hebben wij prachtige foto’s van onze dag, waar wij hun heel dankbaar voor zijn.

   Patricia & Philip

  • Positieve energie en humor

   Maryla en Marcel zijn ontzettend gezellige en enthousiaste fotografen. Vanaf minuut 1 stellen ze je op je gemak door hun positieve energie en humor. Eventuele spanning is daardoor al direct verdwenen. Het eindresultaat is prachtig!! We hebben een ontzettend mooi(e) trouwrapportage/fotoboek ontvangen waarin onze dag vanuit verschillende hoeken is vastgelegd (voordeel van 2 fotografen). Hele mooie foto’s van de plechtigheid, bruidsshoot en het feest. Het is elke keer opnieuw een groot feest om de foto’s te bekijken. Ook van onze gasten horen we nog steeds: “Jullie hadden zulke leuke fotografen”. Kortom, een aanrader!

   Melanie & Abdelaziz

  • Intens genoten

   Fantastische dag en prachtige beelden! Dankzij Marcel & Maryla hebben wij intens kunnen (na)genieten van onze bruiloft. Zij zijn beide prachtmensen en met hun uiterst relaxte, humoristische en professionele omgang met zowel ons als onze gasten waren zij onderdeel van het geheel. De liefde en intensiteit van de dag zien we terug in de foto’s en dat is goud waard. Nogmaals bedankt! Liefs, Wessel en Lisette

   Wessel & Lisette

  • Gewoon sprakeloos

   Marcel en Maryla zijn een duo van superleuke talentvolle fotografen, je voelt je gelijk op je gemak bij hun en dat is heel fijn. De foto’s die zij maken zijn van een “next level” niveau, ongekend prachtig, fenomenaal en je wordt er gewoon sprakeloos van. Beide maken foto’s vanuit verschillende perspectieven en samen maakt dat de perfecte combi. Marcel en Maryla zijn toppers! Zeker een aanrader!

   Sharon & Samuel

  marylafossen.nl

  Bruidsfotograaf, trouwfotograaf Alkmaar
  Louis Couperusstraat 147
  1822 LG Alkmaar, Noord-Holland
  Telefoon 1: 06 54 340 764
  Telefoon 2: 06 14 386 809