Bruiloft op Mallorca

Gaan jullie trouwen op Mallorca en zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf op Mallorca? Bingo! Jullie hebben ze gevonden! Wij zijn destination wedding photographers en we leggen heel graag jullie prachtige bruiloft op Mallorca vast. Niets is mooier dan een intieme bruiloft op deze zonige ijlandje. Lekker warm, zon, zee, heerlijk eeten, ademendbenemend uitzichten. Een prachtige bruiloft op een zonnige dag met een schitterend uitzicht! Wat wil je nog meer! Laat ons weten wat zijn jullie plannen want we gaan graag met jullie mee! We kunnen niet wachten om meer bruiloften, love shoots, elopements en after wedding shoots op Mallorca te fotograferen!

Trouwfotograaf Mallorca

Wij zijn Maryla & Marcel Fossen. Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een reis in Egypte. Daar hebben we onze wederzijdse passie ontdekt voor reizen, fotografie en elkaar. Tijdens die reis is onze fascinatie voor licht en liefde onstaan. We droomden van nieuwe en spannende manieren om de wereld (en de verhalen) te zien door de zoeker van onze camera's. Door het fotograferen van het buitenlandse bruiloften, kunnen we liefde voor reizen en fotografie combineren. We maken regelmatig mooie bruidsreportages in het buitenland. Zo hebben we destination weddings gedaan in Italië, Griekenland, Ierland, Lapland, Polen, De verenigde Staten, IJsland, Mallorca, de Seychellen en op Bali. We zouden heel graag jullie bruiloft in Italië fotograferen omdat we verslaafd zijn aan reizen en bruidsfotografie! Neem een kijkje in ons elopement in Italie.

Elopement Mallorca

Ik herinner me hoe Marcel en ik zeven jaar geleden met z'n tweeën naar de Dominicaanse Republiek gingen om te trouwen. Alleen wij, het wilde strand en onze waanzinnige liefde. In die tijd hoorde je het woord 'elopement' nergens, of misschien kende ik het gewoon niet. Maar tegenwoordig is het de grootste trouwtrend. Samen weg om te trouwen, alleen jij en je lief. De emoties die bij deze speciale dag horen zijn onbeschrijfelijk. Dat komt doordat de sfeer niet is gekoppeld aan de receptie, gasten, eten, orkest, of dat alles perfect moet zijn tot het kleinste detail. Je hoeft je maar op één ding te concentreren: de liefde. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat je zegt, of je een fout maakt of niet. Jullie kunnen je liefde precies uitdrukken zoals je het voelt. Wat betekent het woord elopement precies? Wij zien het zo: het is de ontsnapping van geliefden, op een plek dicht bij hun hart om wederzijdse liefde tot uitdrukking te brengen. Is dat niet mooi? Zo'n romantische 'elopement' hebben we met genoegen gefotografeerd op Mallorca.

Terug naar boven

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag?
Neem dan gerust contact met ons op.
Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

marylafossen.nl

Bruidsfotograaf, trouwfotograaf Alkmaar
Louis Couperusstraat 147
1822 LG Alkmaar, Noord-Holland
Telefoon 1: 06 54 340 764
Telefoon 2: 06 14 386 809

footlogo