Bruidsreportage Voorburg –

Central Park

Maurice & Bo

Bruidsreportage Voorburg

Central Park

Maurice & Bo

Trouwfotograaf Voorburg | Bruidsfotograaf Voorburg

Bruidsreportage Central Park

Bruidsreportage Central Park

De kennismaking met Maurice & Bo was heel bijzonder. We hadden veel gezamelijke interesses en binnen een half uur waren ze er al uit, ze wilden ze dat wij de trouwreportage in Central Park in Voorburg zouden verzorgen.

Het was een prachtige dag, de bruiloft was bij Ron Blaauw’s Central Park.We beleven daar de hele dag van voorbereiding, de trouwreportage, het eten en het feest. De ceremonie was iets verder op in een prachtige kerk. We hebben genoten van de dag en van Maurice & Bo.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Contact opnemen | Trouwfotograaf Voorburg

Het is heel erg belangrijk dat we onderling een goeie klik hebben. Dan weet je zeker dat wij de bruidsfotograaf in Voorburg zijn die jullie bruiloft perfect kan vastleggen. We nodigen onze bruidsparen daarom graag uit om persoonlijk kennis te maken en alles over jullie dag en jullie plannen te horen. Wij laten graag zien wie wij zijn en wat je kunt verwachten van een bruidsreportage in Voorburg. Neem contact op met bruidsfotograaf Voorburg.

Maryla Fossen | Bruidsfotograaf Voorburg

Onze kijk op bruidsfotografie in Voorburg is eigenlijk vrij eenvoudig. We vertellen het verhaal van jullie bruiloft door middel van beeld. Dat maakt ons fotograaf en storyteller tegelijk. Trouwreportages zijn super uitdagend en bieden de kans om creatief en met een andere blik te bekijken. De emoties die jullie en jullie gasten beleven is waar het over gaat. Het plezier en de ontroering, een lach en soms een traan. Daarom zijn we de trouwfotograaf Voorburg.

Portfolio | Bruidsfotograaf Voorburg

Het is onze missie om de dag van begin tot eind zodanig vast te leggen dat je die emoties kunt herbeleven als je de foto’s later terugziet. Niet alleen één maand na de bruiloft maar ook over 30 jaar. We doen dit met een enorme passie en toewijding en zien iedere trouwreportage als een kans om het beste uit onszelf te halen. We vinden het iedere keer bijzonder om alle liefdevolle momenten van de bruiloften steeds opnieuw te beleven. Bekijk de foto’s trouwfotograaf Voorburg.

marylafossen.nl

Bruidsfotograaf, trouwfotograaf Alkmaar
Louis Couperusstraat 147
1822 LG Alkmaar, Noord-Holland
Telefoon 1: 06 54 340 764
Telefoon 2: 06 14 386 809