The best of 2022

Het beste van 2022! Het is inmiddels een soort van traditie, een prachtig overzicht van ons afgelopen bruiloften jaar! En wat een jaar! Geen beperkingen, bruiloften als vanouds, de liefde gevierd zoals dat gewoon hoort. We hebben intens genoten van alle liefdevolle, gezellige, gekke, emotionele, energieke en vooral toffe bruiloften. Aan alle bruidsparen, bedankt! We wensen jullie heel veel liefde en geluk! Voor iedereen die in 2023 gaat trouwen, Let’s go, share the love! We zien elkaar in 2023!

The best of 2021

2022 is begonnen, het nieuwe jaar is een feit! We kijken terug op 2021 met een geweldig gevoel! In deze gekke tijd was de liefde misschien nog wel intenser dan ooit. Veel bruiloften uit 2020 schoven door, 2021 gaat voor ons de boeken in als bijzonder jaar. We willen alle bruidsparen bedanken voor de mooie momenten, de passie en de fun!  Het blijft bijzonder om dit werk te mogen doen. Voor alle aankomende bruidsparen, bekijk onze compilatie van het afgelopen jaar en laat je inspireren! Tot snel!

The best of 2019

Een laatste vuurwerk-knal en 2020 is begonnen! We kijken weer terug op een fantastisch trouwjaar in 2019 met geweldige bruidsparen. We hebben genoten van prachtige bruiloften in binnen- en buitenland en we hebben zin om dit jaar weer toffe bruidsreportages toe te voegen! Keer op keer genieten we van de mooie momenten, de lach en de traan van bruidsparen en gasten! Als dank voor het afgelopen jaar en ter inspiratie voor het komende jaar, hebben we een selectie gemaakt en er vette muziek onder gezet. Bekijk “The Best of 2019”, we gaan weer los in 2020!

The best of 2018

En voor je weet 2018 zit er op! Wat een GE-WEL-DIG jaar! Vreselijk druk maar wat hebben we er van genoten! We hebben zo veel fantastische bruiloften gefotografeerd! Mooie bruidsparen, heel veel liefde, sprakeloze momenten, tranen van geluk! En als kers op de taart alle mooie after wedding shoots die we in Mallorka, Italie, de VS, Ierland, en op de Seychellen mochten doen! Wat hebben we toch een mooi vak! We love it! Super veel dank aan onze bruidsparen die ons het vertrouwen hebben gegeven om deze mooie bijzondere dagen te fotograferen!

Terug naar boven

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag?
Neem dan gerust contact met ons op.
Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

marylafossen.nl

Bruidsfotograaf, trouwfotograaf Alkmaar
Louis Couperusstraat 147
1822 LG Alkmaar, Noord-Holland
Telefoon 1: 06 54 340 764
Telefoon 2: 06 14 386 809