Hallo! Wij zijn Maryla & Marcel Fossen. Leuk om kort kennis te maken.

Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een reis in Egypte. Daar hebben we onze wederzijdse passie ontdekt voor reizen, fotografie en elkaar. Tijdens die reis is onze fascinatie voor licht en liefde onstaan. We droomden van nieuwe en spannende manieren om de wereld (en de verhalen) te zien door de zoeker van onze camera's. Tijdens onze reizen die we samen hebben gemaakt naar diverse plekken op de wereld, hebben vaardigheden aangeleerd met betrekking tot het documeren van licht en avonturen. Dat, in combinatie met de 'journalistieke' manier van werken is feitelijk de basis van wie wij nu zijn als bruidsfotografen.

Onze kijk op bruidsfotografie is eigenlijk vrij eenvoudig. We vertellen het verhaal van jullie bruiloft door middel van beeld. Dat maakt ons fotograaf en storytellers tegelijk. Trouwreportages hoeven niet veilig en saai te zijn maar bieden juist de kans om creatief en met een andere blik te benaderen. De emoties die jullie en jullie gasten beleven is waar het over gaat. Het plezier en de ontroering, een lach en soms een traan. We zien het als onze missie om de dag van begin tot eind zodanig vast te leggen dat je die emoties kunt herbeleven als je de foto's later terugziet. Niet alleen één maand na de bruiloft maar ook over 30 jaar. We doen dit alles met een enorme passie en toewijding en zien iedere trouwreportage als een kans om het beste uit onszelf te halen en unieke, authentieke momenten te vangen.

Tijdens ons werk dragen wij zorg voor compositie, het beste licht en de  mooiste momenten. Alles wat jullie hoeven te doen is plezier maken en genieten van elkaar. Al die tijd, zullen we doen waar wij naar streven; De dag op magische wijze vastleggen.

We kijken er naar uit om nader kennis te maken!

 

Maryla & Marcel

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag?
Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat
de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Contact