Dit zeggen onze bruidsparen

Ieder huwelijk is voor ons gelegenheid om het beste uit onszelf en jullie dag te halen. We vinden het dan ook geweldig om terug te krijgen hoe onze bruidsparen ons waarderen, daar doen we het voor!

Echt een aanrader!

Wij raden Maryla en Marcel echt aan als professionele bruidsfotografen. Ze doen het erg leuk samen! Marcel is de pretmaker en Maryla is erg goed in de planning, ze vullen elkaar goed aan. Ook hebben ze beiden hun eigen stijl waardoor je veel verschillende foto’s krijgt waaruit je kan kiezen. We hebben prachtige foto’s ontvangen en een heel mooi album!

Gary & Ursula

Heel fijn in de omgang!

Onze dag laten vast leggen door maryla fossen fotografie! En wat zijn wij blij met de prachtige foto’s en album! Ze zijn heel fijn in de omgang! Ook waren ze net zo enthousiast als wij over de fotolocatie, beide erg creatief met poses voor mooie foto’s! Wij raden hun zeker aan om jouw dag te laten vastleggen door hun!

Thomas & Gerlinde

Super gelukkig!

Super gelukkig met Maryla en Marcel. We hadden duidelijk aangegeven waar we bang voor waren maar op de dag zelf was het een feest. Werden goed op ons gemak gesteld en tussen de foto's door heel veel lol gehad. Zeker een aanrader...

Bart & Ilona

In één woord: WAUW!

Afgelopen mei zijn wij getrouwd en hebben Maryla en Marcel de fotografie verzorgd. We zijn ontzettend blij met de prachtige foto's die zij gemaakt hebben, ze hebben onze verwachtingen echt overtroffen! Het album is ook helemaal naar onze wens! Ook in aanloop naar de bruiloft en op de dag zelf waren wij meer dan tevreden met Maryla en Marcel, goede communicatie, flexibel, goede ideeën en bomvol enthousiasme. Wij raden Maryla en Marcel dan ook aan ieder bruidspaar aan!

Tom & Tessa

Méér dan lovend!

Ben je op zoek naar 2 fotografen met een maximale passie voor hun vak en die niet de saaie standaard foto's maken?! Kies voor Marcel en Maryla! Ze zijn een fantastisch DUO, werken goed samen en zorgen voor gemak en humor gedurende de dag. Ze zijn heel creatief en behulpzaam! Als je de foto's terug kijkt zie je een verhaal van de gehele dag. Ze spelen goed met licht en de foto's zijn een plezier om elke keer naar te kijken, echt hele mooie hoeken en "anders" dan de standaard foto's op een zeer positieve manier!! Sommige foto's zouden zo in een tijdschrift kunnen! Al met al: meer dan lovend dat we zijn!

Patrick & Vi

Bizar mooie foto's!

Via via kwamen wij in contact met Marcel en Maryla. Na een leuk telefoongesprek besloten wij eens bij hen langs te gaan. we hadden meteen een leuke klik! Tijdens de dag leek het net alsof wij elkaar al jaren kennen. Bij ons feest in de avond hadden ze een preview gemaakt, zodat wij de avondgasten een dagoverzicht konden laten zien via de dj booth. Wij en de meeste gasten hebben met tranen in onze ogen gekeken naar de prachtige foto’s! De foto’s zijn bizar mooi geworden! Wij raden iedereen aan om de foto’s door hun te laten maken. Super bedankt Marcel en Maryla!

Martijn & Anouk

Couldn't be more happier!

Waanzinnige huwelijksfoto's geschoten door dit duo! Ze vullen elkaar heel goed aan en hebben oog voor de beste locaties, perspectieven en spelen goed met licht en de omgeving. Ze sturen je aan waar nodig om het beste uit de foto te halen. Vakmensen met een goede dosis humor en professionaliteit, het was werkelijk een genot om met ze te werken! Schitterende nabewerking van de foto's waardoor alles er nog mooier uitkomt. Couldn't be more happier with the result!

Bo & Maurice

Gewoon sprakeloos

Marcel en Maryla zijn een duo van superleuke talentvolle fotografen, je voelt je gelijk op je gemak bij hun en dat is heel fijn. De foto’s die zij maken zijn van een “next level” niveau, ongekend prachtig, fenomenaal en je wordt er gewoon sprakeloos van. Beide maken foto’s vanuit verschillende perspectieven en samen maakt dat de perfecte combi. Marcel en Maryla zijn toppers! Zeker een aanrader!

Sharon & Samuel

Intens genoten

Fantastische dag en prachtige beelden! Dankzij Marcel & Maryla hebben wij intens kunnen (na)genieten van onze bruiloft- zij zijn beide prachtmensen en met hun uiterst relaxte, humoristische en professionele omgang met zowel ons als onze gasten waren zij onderdeel van het geheel. De liefde en intensiteit van de dag zien we terug in de foto's en dat is goud waard. Nogmaals bedankt! Liefs, Wessel en Lisette

Wessel & Lisette

Positieve energie en humor

Maryla en Marcel zijn ontzettend gezellige en enthousiaste fotografen. Vanaf minuut 1 stellen ze je op je gemak door hun positieve energie en humor. Eventuele spanning is daardoor al direct verdwenen. Het eindresultaat is prachtig!! We hebben een ontzettend mooi(e) trouwrapportage/fotoboek ontvangen waarin onze dag vanuit verschillende hoeken is vastgelegd (voordeel van 2 fotografen). Hele mooie foto’s van de plechtigheid, bruidsshoot en het feest. Het is elke keer opnieuw een groot feest om de foto’s te bekijken. Ook van onze gasten horen we nog steeds: ‘’Jullie hadden zulke leuke fotografen.’’ Kortom, een aanrader!

Melanie & Abdelaziz

Oog voor detail

Maryla en Marcel zijn niet alleen goede fotografen, maar ook hele gezellige en enthousiaste mensen. Ze stellen je direct op je gemak. Marcel zorgt met zijn humor er voor dat het ijs snel gebroken is en de eventuele spanning eraf. Dit zorgt voor ontspannen foto's. Doordat je op je gemak bent en vooral met elkaar bezig bent heb je helemaal niet het gevoel dat je met een shoot bezig bent. Wij hebben prachtige spontane foto's, omdat ze precies die momenten er goed uit weten te pikken. Ze hebben oog voor detail en hierdoor hebben wij prachtige foto's van onze dag, waar wij hun heel dankbaar voor zijn.

Patricia & Philip

2 gepassioneerde mensen

Maryla en Marcel hebben onze trouwdag prachtig vastgelegd, met originele foto's waarin de emoties van de dag goed terugkomen. Vanaf het moment dat ze binnenliepen tot aan het einde van de avond waren Maryla en Marcel erg relaxed en flexibel, constant bereid mee te denken en erg leuk in de omgang met onze gasten. Hun houding zorgde er voor dat wij tijdens het maken van de officiële foto's erg op ons gemak waren. De bruidsshoot was daardoor een erg leuke ervaring. Wil je twee gepassioneerde mensen die er alles aan doen om jouw dag zo mooi mogelijk vast te leggen - en daarbij ook nog wat humor en gezelligheid toevoegen - dan zit je bij Maryla en Marcel zeker goed.

Wout & Nicole

Stunning photo's

Thank you Marcel and Maryla for making the most amazing photos of our wedding! You captured the atmosphere perfectly and it was great having you there all day. The album and photos are stunning!

Jess & Jeroen

Ontzettend genoten!

Marcel en Maryla hebben niet alleen onze bruiloft gefotografeerd, maar er ook echt iets aan toegevoegd. Dankzij hen hebben we onze bruiloft stressvrij beleefd en hebben we ontzettend genoten van de shoot. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk voor zowel het bruidspaar als de gasten en ze bieden ook nog een helpende hand aan de ceremoniemeesters. We zijn blij met onze ervaring met Marcel en Maryla en de foto's zijn prachtig. Bedankt!

Roel & Leonie

Een absolute aanrader!

Onze trouwdag was de mooiste en de meest bijzondere dag van ons leven. Een dag vol emotie en speciale momenten en we zouden niets liever dan de dag nog een keer helemaal beleven. En dat is precies is waar Fossen fotografie ons zo blij mee maakte. Als we de foto's terugkijken (en dat is inmiddels al 10x gebeurd) dan beleven we de dag weer een beetje opnieuw. Marcel en Maryla weten emoties geweldig vast te leggen en maken beelden waar je echt heel enthousiast van wordt. Vorig jaar hadden we hen al geboekt voor een loveshoot en toen klikte het al direct. Ze maakte adembenemende beelden waardoor we niet konden wachten tot onze trouwdag. Ze hebben al onze verwachtingen meer dan waargemaakt en ik raad hen aan iedereen aan. Een absoluten aanrader!

Rebecca & Friso

Super mooie foto's

Marcel en Maryla hebben begin september onze bruiloft gefotografeerd en wat een resultaat! De foto's waren echt super mooi en het wisselvallige weer van die dag hebben ze op een heel bijzondere manier weten te gebruiken. De bijzondere momenten zijn heel mooi vastgelegd en wij zijn ontzettend blij met onze mooie foto's.

Dorine & Emanuel

Terug naar boven

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

Check onze beschikbaarheid

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag?
Neem dan gerust contact met ons op.
Houd er rekening mee dat de populaire trouwmaanden snel zijn volgeboekt.

marylafossen.nl

Bruidsfotograaf, trouwfotograaf Alkmaar
Louis Couperusstraat 147
1822 LG Alkmaar, Noord-Holland
Telefoon 1: 06 54 340 764
Telefoon 2: 06 14 386 809

footlogo